obiective-turistice-bucuresti

Facilități vila Annalisa

sala de mese pensiunea annalisa

Sala de mese

Vila are un spațiu special amenajat pentru servirea mesei. Acest spațiu are în dotare mese și scaune pentru toată capacitatea pensiunii. Este iluminat de două ferestre mari iar pe un perete se află un mic televizor unde puteți urmări ultimele noutăți

living pensiunea annalisa

Living

Pensiunea Annalisa dispune de un living spațios dotat cu canapele și o masă. Datorită șemineului prezent pe un perete, acest spațiu este locul perfect pentru a sta la povești cu prietenii. Acest spațiu poate fi folosit și pentru a juca jocuri de societate.

bucatarie pensiunea annalisa

Bucătăria

Bucătăria este complet utilată și are următoarele facilități: frigider, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, cafetieră, expressor. Ne-am gândit inclusiv la un spațiu unde puteți pune preparatele. În consecință, în mijlocul bucătăriei am pus o mică insulă de care vă puteți folosi.

terasa pensiunea annalisa

Terasa

Pensiunea Annalisa dispune de o mică terasă unde puteți să vă relaxați în serile de vară la un pahar de vin. De asemenea, dimineața cafeaua are un gust mai bun dacă este savurată cu priveliște.

Grătar

Proprietarii vă pun la dispoziție un mic grătar în curte. Puteți prepara fripturi delicioase în serile de vară.

Loc de relaxare

Locul de relaxare este amplasat într-o curte generoasă. Copiii se pot da în leagăne sau pot alerga prin curte iar adulții se pot întrece la o partidă de tenis de masă.

Parcare

Pensiunea are o parcare cu pietriș potrivită pentru până la 8 mașini.